Direct naar de inhoud
Helpcentrum

Facturatie

Wat gebeurt er met mijn data als ik opzeg?

We bewaren je data 30 dagen en verwijderen die daarna definitief.

Na je opzegging bewaren we je data 30 dagen, zodat je je account kunt heractiveren of je data kunt exporteren. Daarna wordt je data automatisch en definitief verwijderd uit onze productiesystemen.

Je kunt op elk moment vragen om je data eerder te verwijderen: mail naar privacy@xyrachat.com.

Kom je er niet uit?

We helpen je graag. Neem contact op, dan komen we bij je terug.

We antwoorden in het Nederlands, Engels of Spaans.

Support mailen