Перейти до вмісту
Довідковий центр

Оплата

Що станеться з моїми даними, якщо я скасую підписку?

Ваші дані зберігаються 30 днів, а потім остаточно видаляються.

Після скасування ми зберігаємо ваші дані 30 днів, щоб ви могли відновити акаунт або експортувати їх. Після цього вони автоматично й остаточно видаляються з робочих систем.

Ви можете будь-коли попросити видалити їх раніше, написавши на privacy@xyrachat.com.

Потрібна ще допомога?

Ми охоче допоможемо: напишіть нам, і ми відповімо.

Відповідаємо англійською, іспанською та нідерландською.

Лист у підтримку