Centrum pomocy
Rozliczenia
Co się dzieje z moimi danymi po rezygnacji?
Przechowujemy twoje dane przez 30 dni, a potem trwale je usuwamy.
Po rezygnacji przechowujemy twoje dane przez 30 dni, żeby można było reaktywować konto lub wyeksportować dane. Potem są automatycznie i trwale usuwane z systemów produkcyjnych.
W każdej chwili możesz poprosić o wcześniejsze usunięcie danych, pisząc na privacy@xyrachat.com.
Powiązane artykuły
Nadal potrzebujesz pomocy?
Chętnie pomożemy – napisz do nas, a odezwiemy się.
Odpowiadamy po angielsku, hiszpańsku i niderlandzku.
Napisz do wsparcia